BIRN do të organizoj trajnim në Universitetin “Kadri Zeka”

4 Dhjetor, 2018

BIRN Kosovo, në kuadër të konzorciumit kosovar në projektin e financuar nga Global Community Engagement and Resilience Fund – GCERF, planifikon të realizojmë një trajnim për studentet e juridikut  në Gjilan, në lidhje me rregullat e raportimit per rastet e terrorizmit dhe ekstremizmit fetar.

Trajnimi planifikohet të mbahet me 7 Dhjetor 2018  ora 13:00, Salla A34,temë e trajnimit do te jetë “Ekstremizmi I dhunëshëm dhe dëmet që shkaktojn ideologjia e tij/Raportimi i saktë  dhe objektiv në lidhje me terrorizmin”

E ftuar si folse e veçant në trajnim do të jetë Drita Hajdari (prokurore në “Porkurorinë Speciale të Kosovës”) dhe Kreshnik Gashi (autor i emisioni “Drejtesia ne Kosove” dhe redaktor menaxhues i KALLXO.com).

Gjeni të bashkengjitur një flete informuese në lidhje me projektin dhe konzorciumin.

Fletë Informuese rreth Projektit (1)