Bëhu UKZ, bëhu i suksesshëm!

2 Korrik, 2019

Të dashur maturantë,
Në Universitetin “Kadri Zeka” së shpejti do të hapet konkursi për pranimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2019/2020. Për datën dhe mënyrën e aplikimit do të njoftoheni me kohë përmes ueb faqes zyrtare dhe rrjeteve sociale.

Ju mirëpresim!

Bëni zgjedhjen e duhur për të ardhmen tuaj!

Me UKZ konkurues kudo!