”Bajram Kosumi-Njeriu, Vepra dhe Intelektuali”

3 Dhjetor, 2015

Për të promovuar veprat e Prof.Asoc.Dr. Bajram Kosumi, Rektor i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, më datë 5 dhjetor, në orën 11:00, në Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë, në sallën “UNESCO”, organizohet tryeza: ”Bajram Kosumi-Njeriu, Vepra dhe Intelektuali”

Ky organizim bëhet nën kujdesin e Qendrës Shqiptare të Studimeve Letrare “Pjetër Budi”, Muzeut Historik Kombëtar, Unionit të Gazetarëve Shqiptarë, Institutit të Librit dhe të Promocionit “TOENA”, Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan

Ju faleminderit!