Aplikoni në aktivitetin e “Shkollës verore” të organizuar nga Instituti Yunus Emre

18 Prill, 2019

Instituti Yunus Emre organizon aktivitete të ndryshme për  “Shkollën verore” të arkeologjisë, të letërsisë turke dhe Shkollën verore të kinematografisë

Në këtë shkollë ftohen që të aplikojnë të gjithë.

Formulari i aplikacionit dhe informacionet e mëtejshme mund të gjeni: https://basvuru.yee.org.tr

Për  pyetjet dhe për informata shtesë,  ju lutem kontaktoni në numrin +38345286276 në whats-up, viber apo sms.