Afati i paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor – Afati i Nëntorit 2019-2020

17 Nëntor, 2020

Njoftohen studentët e Fakultetit Ekonomik, Juridik, Shkenca Aplikative, Fakultetit të Edukimit  dhe Fakultetit te Shencave Kompjuterike të Universitetit Publik “Kadri Zeka”, se  paraqitja e provimeve për Afatin e  Nëntorit  mund të bëhet nga data 17.11.2020  deri më datën 20.11.2020.

Në Afatin e Nëntorit mund të paraqiten më së shumti 2 provime.

 

Suksese!