Afati i paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor dhe master – Afati i Prillit 2023/2024

23 Prill, 2024

Njoftohen studentët e Universitetit Publik “Kadri Zeka” në nivelin bachelor dhe master, se paraqitja e provimeve për Afatin e Prillit 2023/2024 mund të bëhet nga data 23.04.2024 deri me datën 24.04.2024.

Provimet fillojnë të mbahen nga dt. 25- 29.04.2024

Vendosja e notave në sistemin SMU më së largu deri me dt.10.05.2024

 

Në bazë të Vendim i Senatit- Lejohet afati i Prillit me një provim, studentët mund të paraqesin vetëm një provim.

Suksese!

Orari-i-provimeve-Afati-i-Prillit-2024 - FILLOR

Shkarko

Orari-i-provimeve-Afati-i-Prillit-2024-Parashkollor

Shkarko

FED-Afati-i-Prillit-2024-niveli-master

Shkarko

FJ-Orari i provimeve per afatin e prillit 2024-Programi Bachelor-Fakulteti Juridik PDF

Shkarko

FJ-Orari i provimeve per afatin e prillit 2024-Programi Master Juridiko-Penal-PDF

Shkarko

Orari i provimeve - QLSHD - Prill - 2024

Shkarko

FEK-Orari-i-Provimeve-Afati-i-Prillit 2024

Shkarko

FSHK-Bachelor-Orari-i-provimeve-Prill2024

Shkarko

FSHK-Sistemet-e-Kontrollës-Orari-i-provimeve-prill-2024-1-1

Shkarko

FSHK-E-Qeverisje-Orari-i-provimeve-prill-2024-2

Shkarko

FSHA-Afati-i-Prill-2024

Shkarko