Njoftim/ Shtyhet punëtori rreth adresimit të ngacmimeve brenda Universiteteve

20 Maj, 2019

Njoftim/ Shtyhet punëtori rreth adresimit të ngacmimeve brenda Universiteteve

Të nderuar,

Ju njoftojmë se Qendra për Art dhe Komunitete  Artpolis, ka pas paraparë të realizojë punëtorinë me temën: “Adresimi i ngacmimeve brenda Universiteteve Publike në Kosovë”, më  20.05.2019 në ora 11:00 salla A34.

Mirëpo organizimi i saj është shtyrë për në ditë tjetër.

Për çdo gjë do të informoheni me kohë.

Ju faleminderit!