Mundësi studimi në SHBA për një semestër

7 Dhjetor, 2021

Në kuadër të “Global Undergraduate Exchange Program”, sponsorizuar nga Departamenti i Shtetit të SHBA-së, studentët nga të gjitha fushat e studimit mund të aplikojnë për të studiuar për një semestër në një nga Universitetet e SHBA.

Financimi sigurohet nga Qeveria e SHBA-së dhe administrohet nga World Learning.

Inkurajoheni të aplikoni në thirrjen e cila është e hapur deri me 6 Janar 2022.

Për më shumë informata rreth këtij programi dhe mënyrës së aplikimit gjeni ne linkun: https://www.worldlearning.org/program/global-undergraduate-exchange-program/