Ftesë/Kick Off Meeting në UKZ – fillon inplementimi i Projektit QUADIC

5 Shkurt, 2020
Të nderuar,
Ju njoftojmë se Projekti QUADIC, në të cilin Universiteti “Kadri Zeka” është Koordinator, do të filloj inplementimin e tij.
Aktiviteti i parë është nga data 11-14.02.2020, Kick Off Meeting, organizuar nga Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar, ku te gjithë partneret vendor dhe ndërkombëtar do te jenë te pranishëm.
Ju ftojmë të jeni pjesë e punimeve gjatë gjithë javës (11 Shkurt, e martë deri me 14 Shkurt, e Premte) nga ora 10:00 deri ne 16:00
Të bashkëngjitur gjeni agjendën:QUADIC- first draft agenda for Kick off Meeting
Ju mirëpresim!