Njoftim: Lënda MAKROEKONOMI I

18 Prill, 2018

Për shkak të mbledhjes së Senatit të UKZ që mbahet me datë 19 prill 2018 prej orës 11:00, njoftohen studentët e grupi të parë, që të vijnë së bashku me grupin e dytë. Ky njoftim vlen për të gjithë studentët që i dëgjojnë ligjëratat tek Profesori Dr. Gëzim Tosuni dhe Dr. Arben Mustafa.