Njoftime

Rezultatet Preliminare të provimit pranues të studentëve për vitin akademik 2017/18 në Universitetin “Kadri Zeka”

Universiteti “Kadri Zeka” ka publikuar rezultatet preliminare të provimit pranues të studentëve për vitin akademik 2017/2018. Gjithashtu, është paraparë edhe periudha e ankimit, kandidatët që refuzohen mund t’i paraqesin ankesë Komisionit për ankesa, më datë […]

Departamenti i Demokratizimit  në OSBE ju fton për punë praktike

Në kuadër të projektit: Avancimi i rolit të OSHC-ve, grave dhe burrave të rinj lider të së ardhmes në vendimmarrje dhe jetë publike, Departamenti i Demokratizimit gjegjësisht Sektori për pjesëmarrje publike  në OSBE, bënë ftesë të hapur […]

Lista e kandidatëve sipas sallave dhe orës për provim pranues për vitin akademik 2017/2018 në Universitetin “Kadri Zeka”

Me poshtë gjeni listat e kandidatëve për secilin program të studimeve në fakultetin përkatës në Universitetin “Kadri Zeka” Gjilan. Provimi pranues do të mbahet ditën e premte me datë 21.07.2017.

Rihapet SEMS per paraqitjen e punimit te Diplomes ne Fakultetin Ekonomik

Njoftohen studentet e Fakultetit Ekonomik se SEMS-i do te jete i hapur per paraqitjen e punimit te diplomes per dy dite: e hene dhe e marte, perkatesisht me 17 dhe 18 korrik 2017.

NJOFTIM

U N I V E R S I T E T I   “ K A D R I   Z E K A ”   U N I V E R S I T Y   Z i […]

Konkurs për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore – baçelor dhe master në vitin akademik 2017-2018

Në afatin e parë të konkursit të studimeve themelore – bachelor, Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan do të regjistrojë 523 studentë të rregullt, kurse për programin master E-Qeverisja do të regjistrojë 39 studentë të rregullt, […]

Thirrje për aplikim në shkollën verore në Universitetin “Aristotel” në Greqi

Universiteti “Aristotel” në Greqi organizon Konferencë Rinore – Shkollë Verore për studentët dhe profesorët e Rrjetit të Universitetit të Detit të Zi (BSUN) dhe Shoqatës së Universitetit të Ballkanit (BUA). Universiteti “Kadri Zeka” do të […]

Paraqitja e provimit të diplomes – Afati i Qershorit 2016/2017

Njoftohen studentët e Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, se  nga data 29.06.2017 deri më 01.07.2017 do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitjen e provimit të diplomës për afatin e Qershorit 2016/2017. Mbrojtja e punimeve të […]

Faqe 1 nga 3512345...102030...E fundit »