Ngjarje

Rezultatet Preliminare të provimit pranues të studentëve për vitin akademik 2017/18 në Universitetin “Kadri Zeka”

Universiteti “Kadri Zeka” ka publikuar rezultatet preliminare të provimit pranues të studentëve për vitin akademik 2017/2018. Gjithashtu, është paraparë edhe periudha e ankimit, kandidatët që refuzohen mund t’i paraqesin ankesë Komisionit për ankesa, më datë […]

Në Universitetin “Kadri Zeka” u mbajtën provimet pranuese

Universiteti “Kadri Zeka”, në Gjilan ka mbajtur sot provimet pranuese për afatin e parë,  për vitin akademik 2017-2018, në fakultet për të cilat ka qenë i hapur konkursi,  Fakultetin  Juridik dhe në Fakultetin Ekonomik, respektivisht  […]

Nisin provimet pranuese në Universitetin “Kadri Zeka”

Që nga ora 9:00 në fakultetin Juridik të Universitetit “Kadri Zeka”, ka filluar të mbahet provimi pranues për studentë të rinj. Provimi pranues gjatë ditës së sotme do të mbahet edhe për studentët tjerë, aplikantë […]

Prezantim i suksesshëm i UKZ-së në Konferencën Cloud Computing 2017 (IEEE) në Londër në Mbretërinë e Bashkuar

Nga data 18-20 korrik 2017, në Londër të Mbretërisë së Bashkuar është mbajtur Konferenca Cloud Computing 2017 e sponzoruar nga IEEE. Në këtë konferencë prezantuan me sukses edhe stafi ynë akademik: Ligj. Lindita Nebiu Hyseni, […]

Lista e kandidatëve sipas sallave dhe orës për provim pranues për vitin akademik 2017/2018 në Universitetin “Kadri Zeka”

Me poshtë gjeni listat e kandidatëve për secilin program të studimeve në fakultetin përkatës në Universitetin “Kadri Zeka” Gjilan. Provimi pranues do të mbahet ditën e premte me datë 21.07.2017.

Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan mbylli konkursin për pranimin e studentëve të rinj

Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, kanë aplikuar rreth 700 maturantë deri në ditën kur edhe është mbyllur konkursi. Në bazë të statistikave,  ka patur një interesim mjaft të madh të maturantëve për të qenë studentë […]

Përfaqësuesit e WUS Austrisë qëndruan në Universitetin “Kadri Zeka”

Prorektori për Marrëdhënie Ndërkombëtar në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, Dukagjin Leka,  ka pritur sot në një  takim  pune  një delegacion i prirur ngaVeronika Nitsche , Shoqata Austriake për përkrahjen e institucioneve të arsimit të […]

Studentja e Universitetit ‘’Kadri Zeka’’ përfaqësuese e Kosovës në Samitin e radhës në Korenë Jugore

Blerinë Ajvazi është studente e Fakultetit të Edukimit Program Fillor në Universitetin  ‘’Kadri Zeka’’ në Gjilan, e cila do të përfaqësojë Republikën e  Kosovës  në  Samitin e radhës për paqe në Republikën e Koresë Jugore, […]

Faqe 1 nga 3512345...102030...E fundit »